Pain is smile<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

And fear is love.

Sun behind sinister clouds

2.8.05

 

It's what I think about every day

Just killing.

Myself

2.8.05

 

Songs about death and emptiness

A mirror

I don't see myself anymore

I don't know myself anymore

2.8.05

 

Moist hot weather

Palm trees waver –

Summer growling far away

12.7.05

 

How about dying tonight.

We've tried it so many times.

They've stopped us so many times.

Do we really want to die

After all what they gave to make us live?

2.8.05

 

It's hard to give up the grudge

When you're hurt everyday again

Every nice word brings back the pain and

I keep and keep on falling

12.7.05

 

---

okei tämä riittää tältä kertaa. osa on voinut jo olla mut kun on tuo muisti niin huono.. eli siis tätä tulee ulos jos antaa "sen puhua". yritän tajuta miksi been runoista tulee tälläisiä. yhtäkkiä huomaa seisovansa parvekkeella tuulessa, käsivarsi on sateesta viileä ja naarmut lämpimät. b väsynyt. se väsyttää minua sisältäpäin. iltaisin aina ihan poikki vaikka olis ollut ihan okei päivä. välillä sanoo sen ääneen ja ajan kanssa se menettää merkitystä - olen väsynyt heräämään, menemään nukkumaan, kaikkeen, elämään. toistaminen turruttaa. kohta tuollakaan ei ole mitään merkitystä. ja milloin saa tarpeekseen? minä hetkenä tahansa. ei ole okei jos sisältä joku kuolee. muutenkin jo tyhjä olo.

 

vain pieni ja tyhjä ja käpertynyt toivoon että joskus tulee parempi hetki. "tuo ei ollut laser, meihin osui jotain kiinteää." ^^ ja heti perään raivari jostain turhasta pikkujutusta. miksi b tulee läpi aina silloin kun se tuo mukanaan pahat fiilikset? miksi sitä ei voi hallita? mihin hävisi se tasapaino mikä meillä oli alussa, pari vuotta sitten? miksi b ei anna minulle enää voimaa, kuluttaa sen sijaan minua sisältä ja vie voimat? miksi haluan siti suojella sitä.

 

mulla on ruuvi löysällä. ja pahasti. hah haa.

 

(ei jaksa nyt sitä css:ää. kyl tästä näinkin ihan kalu tulee. erilainen. jos ei päästä muuta kuin runoja beeltä. testit on romulaarissa enivei. kyl tästä ihan kalu tulee. totutella siihen mitä se tuo. löytää joku keino rauhottaa sitä, niinkun ulkoapäin sisältä koska joku tietty yhteys on olemassa kuten eilen todettiin. mut kuparinvärisenä tää sivu olis paljon parempi. rikkoo varmasti kaikkia sääntöjä mut ei voi mitään. oksennuttaa.)