tällaista sattui: katsellessani uusinta Blonde on blondessa muistui mieleen että minullahan on jotakin joka näyttää tuollaiselta. nimittäin 3 vanhaa sähkökirjotuskoneen korjausnauhaa suunnilleen vuosilta 95-97. suurin osa matskusta on allekirjottaneelta ja lisäksi muutkin perheenjäsenet ovat käyttäneet konetta.

korjausnauhoissa ei ole paljon järkeä mutta tykkään lukea niitä silloin tällöin. viime kerran jälkeen en ollut kerinyt niitä vyyhdille joten oli hieman setvimistä ja yksi oli mennyt useasta kohtaa poikki. teippaaminen tapahtui samoin kuin esim. vanhojen c-kasettien teippaaminen jos ne huonon walkmanin tai liiallisen kuuntelun myötä katkesivat. (kohtaan jää teipistä paksumpi osio joka kuunneltaessa murahtaa). kirjotan nauhat ylös joku kerta kun näppikseen on vaihdettu uudet patterit, tai viikonloppuna toisella koneella vaikka näyttää lauantaista tulevan "heitä vanha istuinryhmä mäkeen" -päivä..

tässä projektissa siis konreettista tekstiä toisen tekstin pinnan alla, vai miksikä tuota kutsuisi. päätettäväksi vielä jää otanko mukaan myös lukuisat numerot ja _-merkit. aion joka tapauksessa eritellä tunnistettavat suomen/englannin/ruotsinkielen sanat ja sitten tunnistamattomat merkkijonot joiden alusta päättää lähin iso kirjain. näin hommaan saa jonkinlaista rakennetta. muuten ei ole varmaa tuleeko siitä sitten runo vai "proosaa".

tuossa ne nyt kököttävät. löysin niiden lisäksi samasta paikasta levynkannen jota olen etsinyt jo useamman vuoden. luin sanoja vähän ja heti alkoi kylmät väreet mennä selkää pitkin. eli siis oli sen bändin fanittamisessa sittenkin joku syvällisempikin merkitys kuin hyvännäköinen laulajapoika.. :D heh hee.. no, tee nyt lisäksi muutoksia tämän blogin kategorioihin jos se käy päinsä, kun kerran tätä jo monta päivää mietin - että käykö se päinsä.